TOUR

Twee weken door Zuid-Frankrijk.

Tournee langs de Cote d’Azur


Ieder jaar gaat de Delftse Studenten Big Band op tournee naar de Franse Côte d’Azur, waar gedurende twee weken in tal van plaatsen opgetreden wordt.

Deze (buiten)optredens verschillen van optredens in sfeervolle restaurantjes en op “openbare” dorpspleinen, tot optredens op exclusieve feesten en partijen als hotel Carlton (Cannes) en hotel Byblos (Saint Tropez). Door zo’n spetterend optreden van de Delftse Studenten Big Band wordt elke avond omgetoverd in een feest dat tot diep in de zwoele Franse nacht door gaat.

Beginnend met ingetogen nummers als Going on en Moten Swing wordt al snel de sfeer opgebouwd. Langzaam maar zeker wordt het tempo opgevoerd en passeren de eerste zangnummers de revue. Al spoedig wordt het hele publiek meegesleept en wagen de eersten zich op de dansvloer. de Big Band gaat overminderd verder met Flight of the Foo Birds, Sing, Sing, Sing en Tequila. Als absolute climax eindigt de band met aloude zeer bekende Big Band classics.

Inmiddels heeft de band in de afgelopen twintig jaar van Saint Tropez tot Nice en van Monaco tot Montreux een hele naam opgebouwd. Optredens op het sfeervolle Place des Lices (Le Cafe – Saint Tropez) of op het strandoptreden bij het Plage de la Jetée (Juan Les Pins) blijken terugkerend succes.

AGENDA