de Delftse Studenten Big Band

De “Delftse Studenten Big Band” is een uit twintig studenten bestaande band die zich richt op jazz en party muziek uit de jaren veertig tot zeventig. 35 Jaar geleden besloot een aantal jazz-minnende leden van het “Delftsch Studenten Corps” om te beginnen met een Big Band.Deze band groeide al spoedig uit tot dé studenten big Band van Nederland.

DE BAND


Door de jaren heen is een groot en veelzijdig repertoire opgebouwd, dat er voor gezorgd heeft dat de band van iedere gelegenheid een groot succes maakt! Herkenbaar aan hun oranje strikjes, spelen de muzikanten van de Delftse Studenten Big Band regelmatig op studenten-, bedrijfs- en bruiloftsfeesten, maar ook op diverse locaties in Europa, waaronder een jaarlijkse tournee langs de Côte d’Azur, Zwitserland en Monaco.

DE TOUR


Ieder jaar gaat de Delftse Studenten Big Band op tournee naar de Franse Côte d’Azur, waar gedurende twee weken in tal van plaatsen opgetreden wordt.`Inmiddels heeft de band in de afgelopen twintig jaar van Saint Tropez tot Nice en van Monaco tot Montreux een hele naam opgebouwd. Optredens op het sfeervolle Place des Lices (Le Cafe – Saint Tropez) of op het strandoptreden bij het Plage de la Jetée (Juan Les Pins) blijken een terugkerend succes.

DE MUZIEK


Met een talent en een daverend enthousiasme wordt een muzikale show neergezet waar iedereen in meegesleept wordt. Aan het eind van de avond als het optreden zijn climax bereikt zal niemand meer stil zitten. Met bekende nummers als Buona Sera Senorita, Just a Gigolo, Copacabana, In the Mood en Minnie the Moocher laat de Big Band in binnen- en buitenland menig hart sneller kloppen!

DOUBLE DOWN


CONTACT

Voor informatie over boekingen van de Delftse Studenten Big Band kunt U onze manager bellen, faxen, schrijven of e-mailen.